آموزش فارسی دوره MCITP مایکروسافت - ویندوز 7

آموزش فارسی دوره MCITP مایکروسافت – ویندوز ۷

روشها و نحوه بروز رسانی و رفتن به نسخه های بالاتر ویندوز (Upgrade & Migration)

Upgrade

upgrade در ویندوز به معنای بالا بردن نسخه ی ویندوز یا تبدیل نسخه ویندوز به ویندوز بالاتر می باشد.

دو روش برای Upgrade وجود دارد.

  1. Installation Media

  2. Windows Anytime

در Installation Media شما یکی از نسخه های ویندوز ۷ را نصب کرده اید، برای راه اندازی نسخه های بالاتر یا نصب همان نسخه ، از Upgrade استفاده می کنیم.همچنین  Windows Vista SP1 ( فقط همین نسخه از ویندوز Vista ) را نیز می توان برای تبدیل به Windows 7 این روش را به کار برد.

این را در نظر داشته باشید که شما به هیچ وجه نمی توانید از ورژن جدیدتر به ورژن های قبلی و همچنین تبدیل از نسخه bit-32 به نسخه ی ۶۴-bit و همینطور از نسخه ی ۶۴-bit به نسخه ی ۳۲-bit فرآیند Upgrade  را انجام بدهید.

برای Upgrade می بایست ابتدا از روش هایی که در قسمت قبل توضیح داده ایم فایل ویندوز خود را Boot کنید و در مراحل نصب ویندوز بجای Custom  گزینه ی Upgrade را انتخاب کنید.این را در نظر داشته باشید که حتما باید Product Key خود را وارد کنید و ادامه ی فرآیند را دنبال کنید.

در Installation Media شما می بایست license های ویندوز مورد نظر  را از شرکت Microsoft خریداری کند . فایل Image که دریافت می کنید را در ویندوز خود نصب کنید.

در Upgrade از Vista به Windows7 همه ی فولدرهایی که در ویندوز قبلی داشته اید، تنظیمات برنامه هایی ک نصب داشته اید و هم چنین خود آن برنامه ها (بجز برنامه هایی که با ویندوز فعلی تطابق ندارند ) و همچنین یوزر های ویندوز خود  به همراه رمزشان را در ویندوز جدید بدون هیچ تغییری در اختیار خواهید داشت.

نکته!!! :

بهتر است قبل از Upgrade با نرم افزار هایی مانند Upgrade Advisor سخت افزار و برنامه هاو device هایی( پرینتر ، اسکنر و …)  که در ویندوز فعلی خود دارید را چک کنید که آیا با ویندوز جدید سازگاری دارند یا خیر.

نکته!!! :

حتما قبل از Upgrade یک Full Backup از ویندوز خود بگیرید که اگر احیانا در حین فرآیند Upgrade مشکل خاصی ایجاد شد و نصب متوقف شد ، شما بتوانید به همان حالت قبلی خود برگردید.

نکته!!! :

اگر Product Key که شما در حین Upgrade وارد می کنید بی ارزش و یا از وب سایت های نامعتبر بوده باشد ، ممکن است در ویندوز جدید ، صفحه ی Desktop شما به رنگ سیاه تغییر کرده و ویندوز به حالت Not Genuine در بیاید.

پیغام windows is not genuine

Migration

در این روش ما از ابتدا یک بار دیگر ویندوز جدید را نصب می کنیم و طبیعتا در آن می توان بدون هیچ محدودیتی ورژن های مختلف را نصب کرد.

دو روش برای Migrate وجود دارد.

  1. Side By Side

  2. Wipe & Load

در روش Side By Side  نیاز به کامپیوتر دوم هم می باشد. ما کامپیوتر خود را از طرق مختلف مانند کابل USB یا کابل شبکه یا … به کامپیوتر دیگری متصل می کنیم و اطلاعات کامپیوتر خوذ را به کامپیوتر دوم Export می کنیم. و پس از نصب ویندوز خود اطلاعات خود را از آن به سیستم خود منتقل می کنیم.

اما در روش Wipe & Load ما تنها با کامپیوتر خود کار می کنیم و تنظیمات خود را در پوشه ای یا USB یا با استفاده از sharing در محلی ذخیره می کنیم و پس از نصب ویندوز جدید از همان محل ذخیره شده ، تنظیماتمان در ویندوز کپی می کنیم.

نکته!!! :

در Migration می بایست از برنامه های جانبی مانند East Transfer برای انتقال اطلاعات استفاده کرد.


آموزش فارسی دوره MCITP – ویندوز ۷قسمت اول – راه اندازی ویندوز ۷

آموزش فارسی دوره MCITP – ویندوز ۷ – قسمت دوم – Upgrade

آموزش فارسی دوره MCITP – ویندوز ۷قسمت سوم – Migration

آموزش فارسی دوره MCITP – ویندوز ۷قسمت چهارم – مدیریت سخت افزار

آموزش فارسی دوره MCITP – ویندوز ۷قسمت پنجم – مدیریت هارددیسک

آموزش فارسی دوره MCITP – ویندوز ۷قسمت ششم – Compatibility

آموزش فارسی دوره MCITP – ویندوز ۷قسمت هفتم – فایروال ویندوز

آموزش فارسی دوره MCITP – ویندوز ۷ – قسمت هشتم – راه اندازی ریموت دسکتاپ

آموزش فارسی دوره MCITP – ویندوز ۷ – قسمت نهم – اشتراک گذاری فایل ها

آموزش فارسی دوره MCITP – ویندوز ۷ – قسمت دهم – User Account