دوربین مدار بسته CCTV

 

کنترل و مانیتور کردن از راه دور و ضبط تصاویر جهت امنیت کارخانه ها ، شرکت ها و منازل ایجاب میکند تا تکنولوژی جدیدی در زمینه دوربین های مدار بسته خلق گردد هرچند که این دوربین ها ابتدا به ساکن در صنایع نظامی مورد استفاده قرار میگرفتند.
واژه CCTV مخفف Closed Circuit Television بوده که به معنی تلویزیون مدار بسته می باشد زیرا تصاویر گرفته شده از این دوربین ها اغلب به مانیتورهایی جهت نمایش انتقال داده میشوند.
دوربین های مدار بسته به دو گروه عمده آنالوگ و  دیجیتال (IP Camera) طبقه بندی میشوند که زیرگروه های آن جهت نام گذاری از قانون خاصی پیروی نمیکنند بلکه بر اساس شکل ، نوع قرارگیری بصورت بیرونی یا داخلی (Outdoor or Indoor) ، تجهیزاتی که دارند یا به تصمیم کارخانه سازنده نامگذاری میشوند که از انواع آن میتوان به دام ، باکس ، صنعتی ، اسپید دام ، مکعبی ، سوزنی ، PTZ و .. نام برد.
کیفیت تصویر (رزولوشن) بر اساس واحد TVL و یا پیکسل (Pixel) سنجیده میشود که دوربین های آنالوگ به غیر از مدل های HDCVI از کیفیت تصویری نازلتری نسبت به دیجیتال بهره میبرند؛ دوربین های دیجیتال قابلیت استفاده از برق منبع تغذیه از طریق شبکه (POE Power on Ethernet) را دارند یا میتوان  این دوربین ها را بصورت شبکه بیسیم (WireLess) پیاده سازی کرد.
فاصله کانونی مختلف ، قابلیت شب و روز  Day&Night ، تشخیص حرارت ، قابلیت حرکت و زوم ، نصب در محیط های صنعتی ، لنز Wide و یا IFish ، نحوه انتقال تصاویر به لحاظ کیفیت ، امنیت و روش های ضبط تصاویر توسط DVR یا NVR و …   این امکانات در کنار صدها قابلیت دیگر همواره چالشی بزرگ در انتخاب نوع مناسب با توجه به نسبت صحیح هزینه به نیاز در فراروی کاربران می باشد.
این شرکت مفتخر است در طراحی ، خرید و پیاده سازی سیستم های دوربین مداربسته و ضبط تصاویر با توجه به میزان هزینه و نیاز ، شما را مشاوره و همراهی نماید.

نمونه تجهیزات دوربین مدار بسته با گارانتی معتبر:

[photo_gallery item_width=”5″]
[image title=”” caption=”” thumb_width=”135″ thumb_height=”135″ lightbox=”true” custom_link=”” open_in_new_tab=””]https://www.zh1.ir/wp-content/uploads/Albatron-AHD-Camera.jpg[/image]

[/photo_gallery]